MITSUBISHI Klima uređaji MSZ-HJ25VA

MITSUBISHI Inverter-Isporuka ODMAH

MITSUBISHI Klima uređaji MSZ-HJ25VA

Inverter MITSUBISHI-isporuka ODMAH

 

Mitsubishi MSZ-HJ serija standard dc invertera klima uređaja

hj35V

 

predstavljamo Vam MITSUBISHI ELECTRIC DC inverter zidni model MSZ-HJ.

Ova jedinica ima moderan dizajn neutralnih linija, bijele boje u visokom sjaju. Unutarnje jedinice su kompaktnih dimenzija i dizajnirane za tihi rad, kako bi se uklopile u svaki tip prostora. Vanjske jedinice također su kompaktnih dimenzija, dizajnirane za tihi rad.
DC Inverter ima sustav kontrole koji učinkovito upravlja radom kompresora, a samim tim i promjenom izlazne snage uređaja u skladu s potrebama za hlađenjem ili grijanjem. Linija MSZ-HJ ima visoki SEER i SCOP(sezonske koeficijente učinkovitosti) i postiže klasu A i A+. Mitsubishi Electric klima uređaji pomažu u održavanju maksimalne udobnosti uz minimalnu buku. Ovi novi modeli u odnosu na prethodnu generaciju imaju manju razinu buke, veću maksimalnu duljinu instalacije(12m visinske razlike i 20m ukupne udaljenosti), širi temperaturni raspon rada te mogućnost spajanja eksternog ON/OFF kontakta.

Cjenovno najkonkurentniji zidni Inverterski Mitsubishi Electric model odlikuje visoka pouzdanost i kvaliteta uređaja, za odličnu cijenu.

Opis

Mitsubishi zidna izvedba – Standard DC inverter uređaji dostupni su u izvedbama od 2,5 i 3,5 kW s DC inverter tehnologijom koja im povećava učinkovitost uz veliku uštedu električne energije. Ovi su uređaji u stanju postići maksimalnu energetsku djelotvornost mijenjanjem frekvencije struje napajanja kompresora, kako u sklasu s temperaturom koju želite u prostoru, tako i s vanjskim uvjetima

Standard DC Inverter

Mitsubishi Stambeni-prostor Standard DC Inverter

  • grijanje: od -10 do +24°C
  • hlađenje: od +15°C do +46°C
  • Kompaktan, atraktivan dizajn
  • Inverterska tehnologija
  • Catechin filterski sustav
  • Jednostavni timer
  • Tihi rad

Cijena:

3.750,00 kn